مطالب مشابه

17 نظر

  1. 1

    رضا‎

    درود قربان وقت بخیر .. بنده برای یسری تولید گلدان های بتنی احتیاج به راهنمایی دارم ممنون میشم اگر مقدور هست راهنمایی بفرمایید ..
    گلدان هایی که میخوام درست کنم در سایز های کوچک و شکل های مختلف هندسی هست برای کاکتوس .. که معمولا ارتفاع گلدانها بین ۷ تا ۲۰ سانت متغییر هست و ضخامتشو هم از ۸ میل تا ۱/۵ هست ممنون میشم بفرمایید که از چه ملاتی برای اینکار استفاده کنم که کار ترک بر داره .. بی زحمت بفرمایید ترکیب ماسه و سیمان برای همچین کاری بهتره چقدر باشه و برای استحکامش از چه چیزهای در ملات استفاده بشه ؟ مثل ( چسپ بتن.. گچ-آهک .پودر سنگ – الیاف بتون ) با سپاس

    پاسخ
    1. 1.1

      مدیر آموزش

      سلام
      میخواهید سطح کار بعد از خشک شدن ملات ترک داشته باشد؟ در کارهای معمولی وجود خاک رس در ملات، باعث ترک برداشتن سطح میشود، اگر فرایند خشک شدن سطح کار سریع باشد یعنی قبل از اینکه داخل کار خشک شود اقدام به خشک کردن قست بیرونی بکنید به علت وارد شدن تنش بیشتر به سطح بیرونی، این سطح ترکهایی خواهد داشت، ولی برای بدست اوردن مقدار و ضخامت دلخواه باید به صورت آزمون خطا پیش بروید، مقدار خاک رس، سرعت خشکاندن و نیز نحوه خشکاندن بسته به خواسته شما، متفاوت خواهد بود. معمولا این تیپ کارها از لحاظ تئوریک راه حل دقیق و مطمئنی ندارد و باید به تجربه به طرح مناسب دست پیدا کنید.

      پاسخ
  2. 2

    رضا‎

    با سپاس از توضیحاتتون دوست عزیز.. من عذر میخواام اشتباه نوشتمم!! میخوام کار ترک بر نداره چندبار آزمون خطا کردم اما به نتیجه دلخواه نرسیدم.. چقدر به جنس سیمان ربط داره که ترک بر نداره کار و بفرمایید از چه ملاتی و در چه اندازه ای استفاده کنم که چسپندگی کار زیاد بشه و کار ترک بر نداره بخاطر ضخامت کم.. خیلیی ممنوون

    پاسخ
    1. 2.1

      مدیر آموزش

      سیمان کارخانجات مختلف رو امتحان کنید، به نظرم سیمان صوفیان کیفت بهتری داره. ماسه ای که استفاده میکنید کاملا شسته باشه و با دانه بندی مشخص، یعنی منحنی دانه بندی اس شکل نباشه، یکبار کلا ریزدانه یکبار کلا درشت دانه و همینطور باید امتحان کنید. باید نمونه هایی که درست میکنید همه شرایطشون به غیر از یک فاکتور یکسان باشه و به یکباره چندین فاکتور رو تغییر ندید. کار طاقت فرسایی هست، برای این مدل کارها حداقل ۱۵۰ نمونه کاملا طبیعی است.

      پاسخ
  3. 3

    رضا‎

    سپاسگزارم از وقتی که گذاشتید.. فقط به مخلوط ماسه و سیمان میشه چیزهای دیگری هم میشه اضافه کرد که کمک کنه؟ مثل آهک.. گچ یا چسپ بتون؟

    پاسخ
    1. 3.1

      مدیر آموزش

      در ضمن اول باید فاکتورهای موثر رو شناسایی بکنید، اولیش سیمانه دوم ماسه سوم نحوه خشک شدن. در مورد سیمان کارخانه تولید کننده مقدار مصرفی نسبت آب به سیمان و … مهم است. در مورد ماسه کارخانه تولید کننده، ارزش ماسه ای و دانه بندی مهم است. نحوه خشک شدن هم که میتواند مکانیزه یا سنتی باشه در سایه یا نور مستقیم باشه در کوره انجام بشه و یا …
      فاکتورهای دیگری هم میتواند موثر باشه که در آزمایشاتی که انجام میدهید کامل مشخص میشود.
      اگر مقالات رو جستجو کنید هم مطالب مفیدی پیدا خواهید کرد، فقط باید با کلید واژه مناسب جستجو نمایید.

      پاسخ
  4. 4

    رضا‎

    سپاس از لطفتون قربان

    پاسخ
  5. 5

    الیاس

    سلام وقت بخیر
    من میخوام یک بنای تزئینی با سنگ نمک بسازم لطفا راهنمایی کنید از چه ملاتی استفاده کنم که همرنگ با سنگ نمک باشد و هم مقاومت مطلوب را داشته باشه
    ؟؟؟

    پاسخ
    1. 5.1

      مدیر آموزش

      سلام
      همانطوری که در بالا گفته شده است هر ملات از یک بخش چسباننده و از یک بخش پرکننده تشکیل می‌شود. در این مورد برای بخش پرکننده از سنگدانه هایی که از خود سنگ نمک به دست آمده استفاده نمایید. برای ماده چسباننده هم می‌توانید سیمان سفید به کار ببرید. در صورتی که رنگ ملات به دست آمده متفاوت از رنگ سنگ نمک باشد اندکی رنگ به آن اضافه نمایید. برای پیدا کردن رنگ مناسب کار، باید با آزمون خطا پیش بروید و رنگ ملات پس از خشک شدن را با سنگ نمکتان مقایسه نمایید.

      پاسخ
  6. 6

    عباس صالحی

    با عرض سلام وخسته نباشید.
    برای اجرای نمای مینرال لازم است که زیر کار سیمانکاری و نرمه کشی بشه.چندتا کار رو سیمان کاری کردیم ولی همش ترک برداشت از چندتا بناهای مجرب سوال کردم گفتند که چون شهرمون کویری هست و اختلاف دمای شب و روز زیاده سیمان کاری ترک بر میداره میخواستم ببینم راهکاری هست که جلوی ترک برداشتن سیمانکاری (پلاستر سیمانی با دست)رو بگیره
    خیلی خیلی ممنون

    پاسخ
    1. 6.1

      مدیر آموزش

      سلام
      ترک در سیمان کاری عوامل مختلفی می‌تواند داشته باشد. استفاده از ماسه شسته یکی از این دلایل است. ماسه مورد استفاده در سیمانکار باید مقداری خاک رس داشته باشد. سیمان مورد استفاده نیز سهم موثری در کیفت سطح تمام شده کار خواهد داشت. تغییر کارخانه سیمان مورد استفاده نیز راه حل مناسبی خواهد بود، پیشنهاد می‌شود از سیمان صوفیان که کیفیت به نسبت بهتری دارد استفاده شود. مساله تاثیر تغییرات شدید دمایی را نیز می‌توانید با کنترل مقدار آب استفاده شده تا حدودی حل نمایید. اگر آب مورد استفاده در ملات کم باشد در طول مدت روز این آب در واکنش هیدراتاسیون مصرف شده و به هنگام شب و در دمای زیر صفر آبی برای یخ زدن باقی نخواهد ماند. استفاده از مواد افزودنی مانند روان کننده هایی که در بتن استفاده می‌شود باعث کاهش آب مصرفی خواهد شد. استفاده از مواد زودگیر کننده (مشهور به ضدیخ) نیز تاثیر به سزایی در واکنش سریع آب و سیمان خواهد داشت.

      پاسخ
  7. 7

    عباس صالحی

    ممنون از راهنماییتون.فقط ترکها بعد از گذشت چندماه ایجاد میشوند که نشون میده بدلیل یخ زدن آب ملات نیس و ممکنه بدلیل انبساط و انقباض پی در پی باشه برای این مورد راهکاری هست
    باتشکر

    پاسخ
    1. 7.1

      مدیر آموزش

      سلام
      این ترک‌ها به احتمال زیاد ناشی از تفاوت ضریب انبساط سیمانکاری و مصالح زیرکار است. به این شکل که مثلاً اگر دیوار از آجر سفال اجرا شده باشد و روی آن سیمانکاری شود، به هنگام تغییرات دمایی میزان انبساط و انقباض سطح زیر کار و سیمانکاری نامتقارن بوده و به دلیل چسبیدن ملات سیمانکاری به زیر کار، ترک هایی در سطح آن ایجاد می‌شود. اگر سطح سیمانکاری شده را به قسمت های کوچکتر تقسیم نمایید این مشکل به احتمال زیاد حل خواهد شد. اجرای درز در سطح سیمانکاری روش مناسبی برای اینکار است. تقسیم بندی به ابعاد یک در یک متر کافی به نظر می‌رسد. درز به عرض ۵ میلیمتر برای یک متر از سیمانکاری برای تغییرات انقباض و انبساط مناسب است. این درز را می‌توانید به وسیله یک تخته به ضخامت ۵ میلیمتر ایجاد نمایید. اگر به بتن ریزی های انجام شده در محوطه ها دقت نمایید از این جنس درزها خواهید دید.

      پاسخ
  8. 8

    مرتضی

    سلام برای ایجاد نمای رومی سیمانی از چه ملاتی استفاده می شود؟ و درصد ترکیب مواد آن؟ با تشکر

    پاسخ
  9. 9

    عثمانی

    با سلام
    ميخواستم در پروژه ای در منطقه کویری جهت پوشش روی ملات کاه گل در فضای بیرونی(حیاط) از ملاتی سفید رنگ استفاده کنم مقاوم در مقابل رطوبت مانند ( گچ- آهک) یا (ماسه – آهک) . لطفا” راهنمایی بفرمایید چه ملاتی مناسبتر است و پیشنهاد شما چیست؟
    با تشکر

    پاسخ
  10. 10

    سید هادی محمودی

    سلام خدمت شما
    برای مناطق مرطوب مثل شمال کشور برای سفت کاری بهتره از گچ و خا استفاده بشه یا سیمان؟
    یا اگر ملات بهتری هست و هزینه ی خیلی بیشتری نداره معرفی کنید

    پاسخ
    1. 10.1

      مدیر آموزش

      سلام
      معمولا در مناطق مرطوب از ملات گچ استفاده نمیشود. بهتر است از ملات سیمانی استفاده نمایید.

      پاسخ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

88 + = 94

تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت برای عمران سافت محفوظ است.