پانلهای دیواری ساخته شده از رزین و ساقه گندم و برنج
استفاده از قطعات سبک برای پوشش بخشهای غیر سازهای میتواند نقش مهمی در کاهش وزن ساختمان و کاهش خطرات ناشی از زلزله ایفا کند. به همین دلیل تلاش میشود استفاده از این قطعات در مصارف ساختمانی به ویژه ساختمانهای مسکونی رواج داده شود. از طرف دیگر بهره گیری از منابع و مصالح محلی نقش بسزایی در کاهش قیمت مصالح و قطعات و نیز انطباق محصول با شرایط اقلیمی خواهد داشت.
پانلهای ساخته شده از رزین و ساقه گندم و برنج، ضمن سبکی، سازگاری قابل ملاحظهای با محیط زیست داشته و همچنین استفاده از منابع محلی را میسر میسازد.
با توجه به اینکه این پانلها را میتوان در قابهای فولادی منتقل نمود، لذا استفاده از آنها در اسکلتهای فولادی به ویژه سیستم LSF سادهتر خواهد بود. با این حال با استفاده از تمهیدات لازم و رعایت ضوابط مربوط به اتصال قطعات، امکان استفاده از آنها در سایر ساختمانها نیز وجود دارد.
این پانلهای در زمینههای انرژی، حریق، آکوستیک و مسئل اجرایی در این مرکز مورد بررسی قرار گرفته است و استفاده از آنها در حیطه الزامات تدوین شده مجاز است.

الزامات پانلهای دیواری ساخته شده از رزین و ساقه گندم و برنج
لازم است مصالح ساخته شده از رزین و ساقه گندم و برنج، در تمامی موارد از جمله خورندگی، شار تابشی بحرانی، مقاومت در برابر قارچ، جذب بخار آب، انتشار بوی ناخوشایند، پنهان سوزی و مقاومت حرارتی، انطباق کامل با ویژگیهای استاندارد عایق حرارتی الیاف سلولزی ASTM C739 داشته باشد.
اتصال این پانلها به یکدیگر و به عناصر سازهای باید به گونهای باشد که ضمن تامین پایداری دیوارهای حاصل در برابر بارهای خارج از صفحه از اندرکنش دیوار و سازه اصلی تا حد امکان جلوگیری شود.
پانلهای مذکور باید طبق ضوابط استاندارد ISO 7892 مقاومت لازم در برابر آزمونهای ضربه را دارا باشند.
ضخامت پانل باید متناسب با ضریب هدایت حرارتی محصول و مطابق با شرایط ساختمان و گروه بندی آن بر اساس ضوابط مندرج در مبحث ۱۹ مقررات ملی کشور به منظور صرفه جویی در مصرف انرژی انتخاب شود. بدیهی است که در صورت عدم جوابگویی به انتظارات تامین شده در مبحث ۱۹، تامین یک لایه عایق حرارتی با مشخصات مندرج در مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان ایران روی جدارههای ساخته شده با این محصول الزامی است.
لازم است پیشبینیهای لازم برای جلوگیری از بروز میعان در داخل پانل و نفوذ آبهای ناشی از بارندگی صورت گیرد.
لازم است شرایط و محدودیتهای مندرج در گواهینامه ICC-ESR-1582 در مورد رده بندی اهمیتی ساختمان، لرزهخیزی منطقه که توسط شرکت به این مرکز ارائه شده، رعایت شود.
استفاده از این پانلها طبق آیین نامه محافظت ساختمانها در برابر آتش، فقط در ساختمانهای نوع V مجاز است. بنابراین تعداد طبقات و ابعاد ساختمان محدود به این نوع است. به عنوان مثال حداکثر تعداد طبقات مجاز برای استفاده از این پانلها در ساختمانهای مسکونی آپارتمانی، ۳ طبقه (با شرط تامین حداقل یک ساعت مقاومت در برابر آتش) است.
پانل مذکور باید به وسیله یک پوشش تخته گچی با ضخامت حداقل نیم اینچ (۱۲/۵ میلیمتر) با شرایط اجرایی اشاره شده در ICC-ESR-1582 محافظت شود.
رعایت تمامی مقررات ایمنی در برابر آتش، مرتبط با سیستم مطابق با آیین نامه ۴۴۴ مرکز و مبحث ۳ مقررات ملی ساختمان از جمله توجه به الزامات مقاومت دیوارهای خارجی در برابر آتش متناسب به فاصله از ساختمانهای مجاور الزامی است.
صدابندی هوابرد جداکنندههای بین واحدهای مستقل و پوسته خارجی ساختمان باید مطابق مبحث ۱۸ مقررات ملی ساختمان ایران تامین شود. با توجه به ضخامت و مشخصات آکوستیکی پانلها، که دارای صدابندی هوابرد برابر با ۳۸ دسی بل است، بر اساس ضوابط مبحث ۱۸ مقررات ملی ایران، استفاده از این پانلهای به عنوان جداکنندههای داخلی در واحدهای مسکونی بلا مانع است. به منظور استفاده از این پانلها در سایر کاربریها، لازم است مدارک کافی برای بررسی و تجدید نظر به این مرکز ارسال شود.
تامین تمهیدات لازم جهت اجرای اندودهای تر و خشک از حیث مقاومت و دوام الزامی است.
تمامی مصالح و اجزا در این سیستم از حیث دوام، خوردگی، زیست محیطی، بهداشتی و غیره باید بر مبنای مقررات ملی ساختمان ایران یا آیین نامههای ملی یا معتبر بین المللی شناخته شده و مورد تایید به کار گرفته شود.
اخذ گواهینامه فنی برای محصول تولیدی، پس از راه اندازی خط تولید کارخانه از مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن الزامی است.